Velika kratkoročna priložnost na trgu kriptovalut?

Insajder.si > Prispevki za naročnike > Insajder ALARM! > Velika kratkoročna priložnost na trgu kriptovalut?

Na trgu kriptovalut trenutno vztraja ekstremna evforija, ki ji preprosto ni videti konca. “Blockchain mehurček” podobno kot “Dotcom” mehurček iz 90ih let prejšnjega stoletja je v zadnjem letu dvignil nivo špekulacij na trgu kriptovalut na popolnoma novo raven.

Špekuliranje znotraj mehurčka je lahko izjemno profitabilno, vendar se je potrebno zavedati, da obdobje evforije zagotovo ne bo trajalo večno.

Zaenkrat še ni videti večjih znakov ohlajanja mehurčka na trgu kriptovalut, vendar pa moramo biti pripravljeni na streznitev, ki bo ekosistemu blockchaina omogočila nadaljnji razvoj, podobno kot je pok internetnega ali t.i. “dotcom” mehurčka v letu 2000 ločil zrnje od plevela na trgu internetnih podjetij.

 

Internetni mehurček ali t.i. “dotcom” mehurček iz 90ih je dosegel vrh v letu 2000.

 

Ker evforija še traja, želimo v tokratnem prispevku opozoriti na priložnost, za katero menimo, da ponuja zelo visok kratkoročni špekulativni potencial. Gre za slovenski projekt Viberate, ki ima po našem mnenju vse možnosti, da postane eden izmed najuspešnejših podjetniških projektov v zgodovini Slovenije in bo zelo verjetno najuspešnejši slovenski ICO (Initial Coin Offering).

 

Začetek prodaje VIB tokenov v okviru crowdsale-a se začne 5. septembra.

 

5. septembra se bo začela množična prodaja ali t.i. “crowdsale” Viberate tokenov (VIB), na katero želimo opozoriti naše naročnike. Za nakup tokenov boste morali odpreti račun na eni izmed kripto menjalnic, na kateri je možno kupiti kriptovaluto ethereum (ETH), v kateri bo možen nakup VIB tokenov.

Po nakupu digitalne valute ethereum (ETH), boste le to morali preseliti iz menjalnice/borze na svojo digitalno denarnico iz katere boste lahko kupili VIB tokene preko množične prodaje/crowdsale-a.

Crowdsale je prodaja tokenov ali digitalnih kovancev pred uradnim lansiranjem na borze/menjalnice, zato obstaja velika verjetnost, da bo cena VIB ob prvem lansiranju na borze/menjalnice močno poskočila, vendar priporočamo, da za nakup tokenov namenite izključno špekulativni kapital, priporočamo maksimalno 5% likvidnega kapitala namenjenega za špekuliranje.

Na spletni strani Viberate-a so natančna navodila v treh korakih, kako izvesti postopek odprtja računa na kripto menjalnici/borzi Coinbase, na kateri lahko kupite ethereum (ETH). ETH lahko kupite tudi na drugih menjalnicah kot so Kraken, Bitfinex, Bitstamp,…

Po nakupu ETH na Coinbase boste morali ethereum prenesti na svojo digitalno denarnico (wallet), preko katere boste lahko ob začetku crowdsale-a kupili VIB tokene. Če sledimo navodilom, ekipa Viberate med drugimi priporoča odprtje digitalne denarnice MyEtherWallet, preko katere bo možen nakup VIB tokenov.

Za več informacij glede možnosti investiranja v projekt Viberate, predlagamo, da si preberete na njihovi spletni strani.

Družba INSAJDER SI d.o.o. in njeni zastopniki za to objavo nismo in ne bomo prejeli nobene kompenzacije, gre za popolnoma objektivno oceno potencialne nakupne priložnosti z naše strani!