Bitcoin in Ethereum

Insajder.si > Prispevki za naročnike > Insajder ALARM! > Bitcoin in Ethereum

Trg kriptovalut je včeraj prebil ključne tehnične podporne nivoje in se nahaja v novi močni korekciji, ki bi lahko ponudila novo zelo ugodno vstopno točko za kratkoročni posel.

Pomembno se je zavedati, da z vsakim novim vzponom do najvišjih vrednosti, raste verjetnost, da smo dosegli vrh v mehurčku kriptovalut. Bitcoin in Ethereum, kot dve največji zastopnici trga kriptovalut, sta pred kratkim dosegle nove najvišje vrednosti in se trenutno nahajata v močnejši korekciji.

Večina amaterjev, ki je vstopala na visokih nivojih, so v tem trenutku panični prodajalci in posledica tovrstne tržne aktivnosti se odraža v močnem padcu praktično vseh kriptovalut.

Profesionalni špekulanti prežijo na tovrstne situacije in potrpežljivo čakajo na indice, ki izkazujejo izčrpanost prodajalcev in začetek spremembe trenda.

Traderji, bodite zelo pozorni na formiranje dnevnega bikovskega preobrata na dnevnem ali štiriurnem grafu, kjer priporočamo vzpostavitev pozicij, s postavitvijo stop loss naročil pod najnižjo vrednost dnevne ali štiriurne sveče.

 

BTC/USD

 

ETH/USD