Vojna z Iranom in finančni kolaps

Insajder.si > Avtorski prispevki > Vojna z Iranom in finančni kolaps

Po navedbah Lindsey Williamsa, človeka, ki je tik pred kolapsom finančnega sistema leta 2008 napovedal, da bodo cene nafte pobegnile na 150$ za sodček. Nafta je leta 2008 dosegla vrednost 149$ in nato strmoglavila, kar je Williams tudi pravilno napovedal v oddaji Alex Jones-a, še preden se je to zgodilo. Pravilno je tudi napovedal letošnje vstaje na bližnjem vzhodu, pol leta preden so se dejansko zgodile. Tokrat napoveduje vojno med ZDA in Iranom, ki naj bi se zgodila še pred oktobrom 2012. Torej še pred predsedniškimi volitvami v ZDA.

Njegove pravilne napovedi pa niso posledica kakšnih nadnaravnih sposobnosti, kot pravi sam. Temveč ima poznanstva iz najvišjih krogov svetovne finančne in gospodarske elite, najvplivnejših ljudi na svetu.

Glede na točnost njegovih preteklih napovedi, smo pri Insajderju pripravljeni objaviti njegove naslednje napovedi glede geopolitičnega dogajanja v letu 2012. Se pa zavedamo, da se s tovrstnimi objavami zelo izpostavljamo kritikam, ki pa smo jih glede na neverjetno natančnost Williamsovih preteklih napovedi pripravljeni sprejeti.

Williams trdi, da finančna elita zavlačuje s kolapsom svetovnega finančnega sistema, z namenom, da zruši režime na Bližnjem Vzhodu, in zamenja trenutne politične voditelje s »svojimi« ljudmi. To niti ni tako presenetljivo, glede na dogajanje v Evropski Uniji, kjer se je zamenjalo kar nekaj voditeljev držav. Ljudje, ki so zasedli njihova mesta pa so vsi neposredno povezani z eno izmed najvplivnejših investicijskih bank Goldman Sachs, ki je hkrati ena izmed delničarjem ameriške centralne banke Federal Reserve. Nekateri jo prav zaradi tesnih povezav z najvplivnejšimi ljudmi v ameriški vladi imenujejo kar Government Sachs.

Napovedi Lindsey Williamsa:

1.) »Elita«, kot jo sam imenuje, namerava pred padcem finančnega sistema povečati svetovni dolg karseda visoko in pokupiti obveznice vseh zadolženih držav. Elita bi tako imela v lasti večino dolga praktično vseh zadolženih držav, kar bi jim omogočilo lažjo implementacijo nove svetovne valute. V smislu: »Mi smo lastniki vašega dolga, naredili boste kot vam bomo mi rekli!«

2.) ZDA bodo še pred predsedniški volitvami, ki se bodo odvile novembra 2012, vstopile v vojno z Iranom, kar bi ubilo dve muhi na en mah. Predsednik Obama, ki ima trenutno najnižjo podporo od izvolitve naprej, bi v tem primeru popolnoma spreobrnil javno mnenje v svoj prid. V zgodovini ni bilo predsednika, ki v času izrednega ali vojnega stanja v svoji državi ne bi bil ponovno izvoljen za predsednika. Po drugi strani pa bi krivda za kolaps finančnega sistema, ki bi tako ali tako padel pod bremeni dolga, katerega matematično ni več možno odplačati, padla na pleča »zlobnega« iranskega voditelja.

3.) Dvig cene nafte nad 200$, ki bi bila posledica vojne z Iranom, bi delovala kot sprožilec za kolaps finančnega sistema in uvedbe nove svetovne valute, ki bi bila krita z zlatom in verjetno tudi s srebrom.

4.) Williams napoveduje, da bo ob kolapsu cena zlata nekje 3000$, srebra pa od 75 do 100$ za unčo.

5.) »Čimprej pobegnite iz papirja!« Williams verjetno s tem misli vse naložbe, ki so neposredno povezane s finančnimi derivati. Terminski trgi, opcije, ETF-i… Pri Insajderju verjamemo, da je delniški trg varen, vendar pa priporočamo, da vse naložbe, ki jih imate v delnicah podjetij preko elektronskega sistema, dodatno preverite pri vašem brokerju in poskusite pridobiti certifikat o lastništvu. Ali pa preprosto vse naložbe preusmerite v fizično zlato in srebro.

6.) Po padcu finančnega sistema bodo ZDA začele črpati lasno nafto in plin ter razglasile največje najdbe doslej. O tem smo pri Insajderju že pisali v »tem« članku.

Gre za zelo kontroverzno napoved, za katero vam priporočamo nadaljnjo raziskovanje v lastni režiji. Ne verjemite na slepo vsega kar preberete, temveč poskušajte pridobiti čimveč lastnih podatkov, ki podkrepljujejo ali izbijajo omenjene trditve. Trenutno po svetu kroži nešteto zavajajočih podatkov, zato je za vsako pomembnejšo življenjsko odločitev potrebno večkrat preveriti, preden se odločite za kakršenkoli korak.