Vprašanje bralca z dne 6.1.2012

Insajder.si > Insajder odgovarja > Vprašanje bralca z dne 6.1.2012

Vprašanje bralca:
 
“pozdravljeni! kakšen je vaš namen posredovanja podatkov? kakšno korist imate? zakaj eni finančni prodajajo zlato (Sors)? kako izluščiti realno sliko? imate morda kakšen drugi kontakt?”
 

Naš odgovor bralcu:
 
Namen posredovanja podatkov je predvsem omogočiti dostop do informacij in našega znanja ljudem v Sloveniji.

Zaenkrat nimamo nobene materialne koristi, vendar pa lahko v bodoče, predvsem na željo bralcev, ponudimo še dosti globlje znanje, predvsem glede investiranja v točno določena surovinska podjetja, ki imajo dokazane rezerve, in so že proizvajalci. Na naslovni strani si lahko snamete poročilo o finančnih kazalcih, ki so pomembni pri nakupu teh podjetij, vendar pa opozarjamo, da to še zdaleč ni zagotovilo za rast delnice podjetja. Zelo pomembni so ukrepi in politika centralnih bank, dogajanje na Bližnjem Vzhodu, finančne manipulacije svetovnih vlad, tehnična analiza,…

George Soros je del svetovne finančne elite. Njegove napovedi gre kvečjemu vzeti kot kontraindikaor pri investiranju. Ameriško finančno ministrstvo in svetovne centralne banke večkrat rabijo usluge velikih hedge skladov kot je Sorosov, zato pa ti skladi večkrat dobijo predčasne informacije ukrepov centralnih bank in na ta način služijo milijarde. Soros je leta 1992 shortal britanski funt in pri tem zaslužil milijardo ameriških dolarjev z enim samim poslom. To skoraj ni možno, brez notranjega znanja. Če Soros trdi, da prodaja zlato, to pomeni, da želi ameriška vlada in finančna elita ustvariti negativen sentiment in umiriti rast cene zlata. Ustvari se ogromna likvidnost delnic in pogodb, ki jih potem skladi, kot je Sorosov kupujejo, brez da bi potisnili cene kovin navzgor.

Če hočete realno sliko predlagamo, da spremljate objave na naši strani. Vendar pa ne želimo, da nam slepo verjamete, ampak kritično presodite vsako našo besedo.

Zaenkrat nas lahko kontaktirate samo preko kontaktnih obrazcev.