Video: Veliki mit med prodajalci srebra

Insajder.si > Avtorski prispevki > Video: Veliki mit med prodajalci srebra

Večina uradnih zastopnikov in prodajalcev srebra in ostalih plemenitih kovin, kot so še zlato, platina in paladij, v bistvu sploh ne pozna temeljev za naložbe v ta sektor. Večina jih bo povedala, da nakup zlata in srebra nudi zaščito pred inflacijo ali pa boste od njih slišali kakšen drugi “splošen” razlog za nakup plemenitih kovin.

Ljudje smo zelo dovzetni za sprejemanje splošnih informacij, vendar pa pri naložbah v zlato, srebro in ostale plemenite kovine obstajo zelo konkretni odgovori, ki jih večina prodajalcev ne pozna. Za resnično poznavanje trga plemenitih kovin je potrebno razumeti mehanizem vseh svetovnih trgov, naj bo to obvezniški, delniški, terminski ali trg finančnih derivatov, da bi resnično dosegli samozavest za investiranje in trgovanje v trenutno najbolj manipuliranem trgu v zgodovini človeštva.

Predlagamo ogled videa, ki izpostavlja nekaj dejstev, ki dokazujejo, kako podcenjen je trenutno trg srebra. V kolikor se podnapisi ne zaženejo avtomatsko, pritisnite na gumb CC v spodnjem delu videa.

 

[youtube id=”aWQjlNn3AjI” align=”center” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”800″ grow=”no”]