Nigel Farage: Trojka vodi Grčijo v nasilno revolucijo

Insajder.si > Avtorski prispevki > Nigel Farage: Trojka vodi Grčijo v nasilno revolucijo

Kar se trenutno počne z grškim narodom je najhujša oblika finančne represije s strani mednarodnih finančnih avtoritet, kot so ECB, FED in MDS. Scenarij je zelo podoben dogajanju po prvi svetovni vojni, kjer so države zmagovalke od poražene Nemčije zahtevale poplačilo povojnih reparacij, katerim pa razsuto nemško gospodarstvo ni bilo kos, s tem pa so zaustavljale ponoven zagon in oživitev svetovnega gospodarstva.

Ljudje, ki za zaprtimi vrati sprejemajo politične in predvsem finančne odločitve (vsekakor ne politiki) nikakor niso neumni, kot jih mediji vse pogosteje označujejo. Obratno, pri Insajderju smo prepričani, da gre v tem primeru za ljudi, katerih inteligenca in širokomiselnost presega vse meje povprečnega človeškega prepričanja in razuma. Ti ljudje dobro vedo, da reševanje prekomerne zadolženosti z vedno večjim zadolževanjem nikoli ne bo prineslo dolgoročnih rešitev, kar se tiče Grčije in ostalih prezadolženih držav. Kar se marsikomu trenutno zdi nerazumljivo in neracionalno, je to zato, ker tudi je. Vendar pa če pogledamo skozi prizmo interesov, ki so uspeli zgraditi in konsolidirati svetovne finance in politični sistem v obliko, kot jo lahko vidimo danes, potem je jasno, da gre pri trenutni svetovni finančni negotovosti samo še za eno izmed velikih šahovskih potez velikih finančnih mojstrov, katerih namen je nadaljnjo konsolidiranje finančnega in političnega vpliva, preko uvedbe novega mednarodnega finančnega standarda.

Dogajanje okrog Grčije in zavlačevanje reseta ali odpisa svetovnega dolga pa je samo priprava terena in “postranska škoda” za dosego tega cilja. Nigel Farage v videu opozarja na krvavi scenarij, ki lahko sledi, v kolikor bo mednarodna finančna elita posegla predaleč s finančno represijo.
 
[youtube id=”eVkCbUrvb70″ align=”center” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”800″ grow=”no”]  
Zahvaljujemo se organizaciji WeAreChange Slovenija za prevod in delitev video vsebine in priporočamo spremljanje njihovih videoprispevkov, v kolikor vas zanima podrobnejše dogajanje v evropskem parlamentu.