Video: Pet lokacij, kjer se zagotovo nočete znajti ob padcu ameriškega dolarja

Insajder.si > Video > Video: Pet lokacij, kjer se zagotovo nočete znajti ob padcu ameriškega dolarja

Izguba statusa svetovne rezervne valute ameriškega dolarja bo prinesla popolno transformacijo politične in finančne paradigme na globalni ravni. Video prispevek Chris Duane-a izpostavi top 5 lokacij, kjer bodo te spremembe še toliko bolj izrazite in radikalne in kjer se nikakor nočete znajti v času kolapsa. V kolikor se podnapisi ne zaženejo avtomatsko, pritisnite na gumb CC v spodnjem delu videa.
 
[youtube id=”o2z85d-jLtg” align=”center” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”800″ grow=”no”]

Pri Insajderju verjamemo, da si globalne finančne in politične elite ne bodo dovolile krvavega in uničujočega kolapsa svetovnega finančnega in političnega sistema, saj bi se s tem še dodatno izpostavili ogorčenju ljudstva. Verjamemo, da bo tranzicija na nov finančni sistem speljana v najkrajšem možnem času ob minimalnem možnem razdejanju (v kolikor bo to mogoče), kar bo omogočilo nov kreditni supercikel in ponovni razcvet svetovne ekonomije.

Obstaja veliko alternativ obstoječemu in prihajajočemu mehanizmu svetovnega finančnega sistema, kateri imajo potencial, da razbijejo monopol svetovne finančne mreže zasebnega centralnega bančništva, vendar pri Insajderju dvomimo, da jim bo dovoljen preboj v ospredje.