Vprašanje bralca z dne 7.3.2013

Insajder.si > Insajder odgovarja > Vprašanje bralca z dne 7.3.2013

Vprašanje bralca:
 
“lp

veliko se pise o nabogatejših druzinah sveta,,,na 1 mestu slim, nato gates
…itd

vse lepo in prav
kje pa je druzina Rothschild, njihovo premozenje ocenjujejo na 500 biljonov zelencev

je res da so tako močni da se o njih ne sme pisat, obvladujejo vse banke, baje da imajo v lasti vse zaloge ameriskega zlata,,,,ker so seveda zidje jih zda podpirajo, oziroma podpirajo izrael”
 

Naš odgovor bralcu:
 
Sredstva, ki jih posedujejo bankirji kot so družina Rohtschild in ostale se res merijo v tisoče milijardah, praktično ves svetovni dolg je njihov produkt. Več ga izdajo, več sredstev imajo njihove banke na bilancah stanja in hitreje poteka prenos premoženja iz srednjega sloja k tem bankam. Trenutno smo na prelomnici, ko je koncentracija bogastva postala preveč očitna, povpraševanje po njihovem produktu/dolgu pa ni več organsko (s strani srednjega sloja), temveč ga morajo banke ustvarjati same, da držijo celoten obrestno obrestni sistem nad gladino. Potrebno je poudariti, da je vpliv in moč bankirjev izključno posledica delujočih trgov, v kolikor trgi prenehajo z delovanjem, potem bankirji izgubijo nadzor, ki ga trenutno imajo.

Tega se po našem mnenju omenjene družine zelo dobro zavedajo in tvegajo lastno razkritje v kolikor ne bodo dovolile prestrukturiranja sistema in ponovne ponastavitve/reseta svetovnih sredstev. Banke omenjenih bančnih dinastij bodo s tem izgubile, prestrukturirale ali v celoti odpisale tisoče milijard sredstev vrednotenih v fiat valutah (ki pa tako ali drugače ne predstavljajo nobene realne vrednosti), vendar pa bi z uspešno vzpostavitvijo novega finančnega sistema in posledično novih valut še dodatno konsolidirale svoj vpliv in nadzor, kar pri Insajderju vidimo kot najbolj verjetno možnost.

V krogih teorij zarot se govori, da premožni posamezniki in velike bančne dinastije posedujejo skoraj več kot 10-kratnik uradno izkopanega zlata skozi zgodovino. Po uradnih podatkih GFMS naj bi do danes bilo izkopanih 160.000 ton zlata ali nekaj več kot 5 milijard unč, vendar pa se ta številka povečuje izključno na podlagi uradno izkopanega zlata iz rudnikov. Nihče točno ne ve koliko zlata in ostalih vrednosti je bilo zaplenjenih in kdo točno jih je zaplenil po drugi svetovni vojni po padcu nacistične Nemčije in Japonskega cesarstva na vzhodu in koliko vrednosti je bilo zaplenjenih v zadnjih letih v Iraku, Libiji in ostalih »vojaških« akcijah.

Za vstop v elitni klub centralnega bančništva je vsekakor potrebnih veliko več kot nekaj 10 milijard $, ki jih kontrolirajo posamezniki kot so Warren Buffet, Carlos Slim, ali kateri drug Forbesov milijarder. Imena glavnih delničarjev novega finančnega sistema, ki je po našem mnenju že nekaj časa v stanju pripravljenosti, bodo tako najverjetneje ostala skrita skozi mrežo navzkrižnih lastniških deležev v različnih korporacijah na različnih kontinentih in definirana skozi različne državne zakonodaje.