Kupili bomo zavarovanje v primeru kratkoročne korekcije na trgu rudarjev

Insajder.si > Prispevki za naročnike > Dnevni komentarji > Kupili bomo zavarovanje v primeru kratkoročne korekcije na trgu rudarjev

Naročnike obveščamo, da bomo kupili zavarovanja v primeru intervencije na trgu plemenitih kovin, v kolikor bi 30. novembra prišlo do zavrnitve švicarskega referenduma.

Oblasti bi v primeru zavrnitve referenduma najverjetneje močno udarile skozi cenovni mehanizem z golo prodajo terminskih pogodb na zlato in srebro, prav tako pa se sam trg delnic rudarjev (GDX) približuje blizu bivše podporne točke pri 20$, kjer bi se lahko pojavil povišan odpor s strani prodajalcev.

S strankami imamo odprte dobičke do 26% na posameznih pozicijah market liderjev in bomo del dobičkov uporabili za nakup opcijskih pogodb, s katerimi se bomo zavarovali pred morebitno intervencijo/manipulacjo in tako ublažili izgube, ki bi jih lahko utrpeli v primeru razprodaje. V tem tednu bomo z vsemi strankami individualno prilagodili portfelje z nakupi opcijskih pogodb, zato vas obveščamo, da pričakujte naš klic ali klic vašega svetovalca.

Za še hitrejšo izvedbo nakupnih ali prodajnih naročil in za pomoč pri realizaciji nas lahko direktno kontaktirate preko programa Skype in pomagali vam bomo skozi nakup. Najdete nas pod imenom “Ekipa Insajder”. Program Skype si lahko brezplačno prenesete tukaj >>
 

GDX-odpor