Selitev spletne strani Insajder.si na naprednejšo platformo!

Insajder.si > Prispevki za naročnike > Dnevni komentarji > Selitev spletne strani Insajder.si na naprednejšo platformo!

Naročnike obveščamo, da smo v fazi selitve spletne strani na naprednejšo platformo, ki nam bo omogočila lažjo interakcijo in bolj pogosto obveščanje naših bralcev in naročnikov. Ker smo končno dočakali nov bikovski trg v sektorju plemenitih kovin, ki bi po našem mnenju lahko dosegel vrh nekje med letoma 2020 – 2024 (odvisno od hitrosti rasti sektorja), vas želimo pogostoje obveščati o naši investicijski strategiji in trgovalnih korakih, ki bomo jih izvajali skozi leto.

XAU

Kot opozarjamo že od začetka našega delovanja, bo po našem mnenju trg rudarskih podjetij eden izmed najhitreje rastočih sektorjev v prihajajočih letih po dosegu dna, zato smo trenutno kirurško osredotočeni na najboljša rudarska podjetja in sklade v tem sektorju in bomo naredili vse kar je v naši moči, da iztisnemo največ dobička hkrati s strogim obvladovanjem tveganj.

Na novi spletni strani vas bomo preko naročniških strani obveščali tudi o kratkoročnih prložnostih na drugih trgih preko nadgrajene rubrike Insajder ALARM!, osveževali bomo seznam in ključne finančne podatke najkvalitetnejših rudarskih podjetij ali t.i. “Market liderjev”, in vas hkrati na dnevnem redu obveščali o prilagoditvah v portfelju in razlogih za spremembe.

Se vidimo na novih spletnih straneh!