Nigel Farage: Elita izgublja nadzor nad ljudmi

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Nigel Farage: Elita izgublja nadzor nad ljudmi

Vodja Brexit-a, Nigel Farage, je dejal, da je globalistični stroj zmeden nad Brexit-om in brez ideje kako obdržati kontrolo.

 

nigel farage

 

“Imperij je zbegan”, je Farage dejal v torkovi oddaji The Alex Jones Show. “Imperij ne dojema Brexit-a, ker ni verjel, da je Brexit mogoč.”

“Zdaj je težava imperija ta, da se s tem vprašanjem bojuje na večih frontah hkrati.”

 

[youtube id=”OKSyZOB47bo” align=”center” mode=”normal” autoplay=”no” maxwidth=”900″]

 

“Dogajanje okrog ameriških volitev se nadaljuje, bliža se tudi velik referendum na Madžarskem o kvotah migrantov s strani Nemčije. Tu je tudi ponovitev avstrijskih volitev za predsednika, kjer je kandidat desnice zmagal z lažnimi glasovi”, je dejal Farage. “Torej zdaj imajo resen problem, z nami se bojujejo na celi vrsti front.”

“Kako bodo udarili nazaj? Ne poznam še odgovora na to vprašanje in veste kaj… Tudi oni ne.”

In prava pridobitev Brexit-a? To je prva zmaga, je poudaril Farage.

“Brexit je prvi udarec proti temu pojavu velikih bank, velikih podjetij, ki imajo dejansko v lasti politike in namerno uničujejo nacionalne demokracije. In nenadoma na referendumu, kjer nihče ni omenjal, da lahko zmagamo, smo ga dejansko sprejeli.”

“S tem smo dali navdih vsem borcem za svobodo prav po vsem zahodnem svetu.”

Farage se je nato dotaknil kako je Hillary usklajena z globalističnim planom in kako so volitve v ZDA ključnega pomena v boju proti globalizmu.

“Hillary predstavlja vse, kar je v zadnjih nekaj desetletjih narobe v naših življenjih”, je dejal. “Ona je del tega fenomena, kjer se zdi, da vse kar šteje je korporativizem.”

“Velika, globalna podjetja, ki želijo določiti pravilnik za učinkovito izločanje vseh malih in srednje velikih tekmecev iz poslovanja.”

In Hillary ljubi nadnacionalne globalne organe, ki nikomur ne odgovarjajo, je nadaljeval Farage.

“Mislim, da ona Evropsko unijo vidi kot prototip za še večjo obliko svetovne vlade,” je izjavil. “Če ničesar ne želite spremeniti, če želite nadaljevati z vrsto korupcije, ki jo vidimo s fundacijo Clinton, če želite, da stvari ostanejo enake, glasujte za Hillary.”

Farage je nato pojasnil svojo odločitev, da zapusti UKIP in se priključuje boju za nacionalno suverenost po vsem svetu.

“Ne bom se upokojil, ne odhajam v senci. Naredil bom samo korak nazaj od vodstva in si omogočil svobodno podajanje argumentov ne samo v Združenem kraljestvu, ne samo v EU parlamentu, ampak tudi po drugih delih zahodnega sveta.”

Farage je komentiral tudi javne kritike s strani Hillary ob njegovem nedavnem obisku v ZDA, kjer je spregovoril na Trumpovem shodu v Mississippiju.

“Ali lahko izkoristim to priložnost in se iz dna srca zahvalim Hillary Clinton za to, kar je naredila?” je v smehu vprašal Farage. “To je oplemenitilo moj profil v času teh predsedniških volitev. Torej Hillary, hvala.”

Vir: infowars.com