Največja podjetja sektorja medicinske marihuane na razprodaji

Insajder.si > Avtorski prispevki > Največja podjetja sektorja medicinske marihuane na razprodaji

Delnice največjih podjetij iz področja proizvodnje in predelave medicinske marihuane se ponovno nahajajo v globoki korekciji po več kot 100% vzponu med januarjem in marcem 2019.

Sektor trenutno predstavlja eno izmed lepših kratkoročnih priložnosti, predvsem za tiste, ki z delnicami trgujemo tudi kratkoročno.

Potrebno je poudariti, da je večina delnic iz sektorja medicinske marihuane zelo visoko vrednotena in izkazuje vse lastnosti potencialnega balona, zato opozarjamo, da na omenjene delnice ne gledate kot na dolgoročno naložbo.

 

CGC+ACB+CRON+VFF

Največja podjetja iz sektorja medicinske marihuane, kot so Canopy Growth Corporation (CGC), Aurora Cannabis Inc. (ACB), Cronos Group Inc. (CRON) in Village Farms International, Inc. (VFF) so v trenutni korekciji skupaj v povprečju izgubile okrog 37% vrednosti.

Povsem mogoče je, da je najnižja vrednost korekcije že bila dosežena, vendar še vedno obstaja možnost, da se lahko dotaknemo nižjih ravni, preden se ta padajoči trend končno obrne, zato priporočamo ustrezno obvladovanje tveganj (risk management).

Za vse, ki vas zanima kratkoročno trgovanje na delniških trgih, vas vabimo, da preizkusite 14-dnevni brezplačni dostop do naročniških strani Insajder VIP, kjer znotraj rubrike Insajder ALARM objavljamo najboljše kratkoročne trgovalne ideje z globalnih delniških trgov.

Spodaj si lahko ogledate zadnjo objavljeno trgovalno idejo iz rubrike Insajder ALARM na delnici Village Farms International, Inc. (VFF), kjer smo našim naročnikom izpostavili priložnost z vsemi releveantnimi podrobnostmi.

Village Farms International, Inc. (VFF) - dnevni grafLONG VFF by jerryas on TradingView.com


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.