Kako smo kupili delnice podjetja Activision Blizzard (ATVI)

Insajder.si > Avtorski prispevki > Kako smo kupili delnice podjetja Activision Blizzard (ATVI)

V tem prispevku vam razkrivamo eno izmed kratkoročnih trgovalnih priložnosti na delnici podjetja Activision Blizzard (ATVI), ki smo jo v februarju 2019 objavili našim naročnikom znotraj naročniške vsebine Optimtrader VIP.

Naročniške vsebine Optimtrader VIP smo pred kratkim v celoti preselili na spletno stran Insajder in jih najdete v meniju spletne strani pod rubriko Insajder VIP.

V videu si bomo pogledali kako smo na dan 11. februarja 2019 preko demo trgovalne platforme OptimTrader na podlagi trgovalne ideje v Insajder ALARM kupili delnice podjetja ATVI pri povprečni nakupni ceni 41,79$, izpostavili razloge za nakup, ter kako smo postavili t.i. “stop loss” naročilo.

Trgovanje z delnico ATVI se je včeraj (29. november 2019) zaprlo pri vrednosti 54,00$, kar pomeni, da imamo na poslu 29,22% nerealiziranega dobička, ki ga je na tem mestu smiselno vsaj delno unovčiti.

Za vse, ki vas zanima samostojno trgovanje preko lastnega borznega računa, vas vabimo, da si prenesete našo prenovljeno izdajo e-knjige Osnove trgovanja z delnicami in ETF skladi, v kateri se med drugim nahaja kupon za 25% popust na letno naročnino Insajder VIP, znotraj katere boste imeli dostop do podobnih trgovalnih idej, kot je objavljena v spodnjem videu.

Avtor: Jernej Lukman, upravljavec premoženja pri CM-Equity AG in ustanovitelj spletnega portala Insajder.si.

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.