Zlom trgov ali rastoči trend vse do leta 2034

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Zlom trgov ali rastoči trend vse do leta 2034

Delniški trgi vstopajo v dvanajsto leto neprekinjene rasti in se nahajajo v najdaljšem neprekinjenem rastočem trendu v zgodovini. Prav to je razlog, zakaj je večina finančnih strokovnjakov in splošne javnosti skoraj enoglasno prepričana, da je naslednji zlom tik pred vrati.

Kaj pa če se lahko trenutni rastoči trend nadaljuje še naslednje desetletje? V spodnjem prispevku vam priporočamo ogled analize, ki jo je pripravil Chris Ciovacco, kjer izpostavi razloge o tem, zakaj bi trenutni rastoči trend lahko dosegel svoj epilog šele med letoma 2031 in 2034.

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.