Kako investirati med recesijo 2020

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Kako investirati med recesijo 2020

Ko koronavirus pustoši po svetu, je volatilnost poskočila, vlagatelji pa so v krizi. Varovanje vašega portfelja je bistvenega pomena za uspeh. V spodnjem videu si lahko ogledate intervjuje z najbolj priznanimi investitorji in podjetniki, ki trenutno vodijo ena izmed najuspešnejših podjetij v času te krize.

To je štiri-delni intervju, ki jih je s spodaj naštetimi strokovnjaki preko skypa opravil direktor Cambridge House International, Jay Martin.

* Ross Beaty predsednik Equinox Gold (EQX) in ustanovitelj Pan American Silver Corp (PAAS)
* Grant Williams, ustanovitelj Real Vision TV
* Marin Katusa, ustanovitelj Katusa Research
* Randy Smallwood predsednik in izvršni direktor Wheaton Precious Metals (WPM)

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.