Politike Bidena v korist uranu

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Politike Bidena v korist uranu

Chris Temple izpostavi potencialne učinke predsedovanja Bidena na odnose s Kitajsko. Bidenove politike zelene energije bodo pritegnile pozornost Wall Streeta. Če vlagate v prava območja zelene energije, boste v prihodnjih letih zaslužili veliko denarja.

Okolje jedrske energije bo dobro delovalo preprosto zato, ker je uran tako majhen trg. Zadnje cenovne akcije urana so zgolj delček tistega kar prihaja.

Zaradi teh politik zelene energije, se bo kovinam v akumulatorjih dobro godilo in celo vodik bo postal dolgoročnejši igralec. Verjame, da bo Biden nadaljeval programe energetske neodvisnosti, ki jih je začel Trump.

Upa, da bo zmanjšanje birokracije okoli rudarjenja in dovoljenj še trajalo pod Bidenom. Biden je predsednik iz istega razloga, kot je Kamala Harris podpredsednica; oba sta 110-odstotna.

Razpravlja tudi o obetih za zlato. Pravi, da je razprodaja zlata odraz tega, da splošni vlagatelji gledajo na prednosti Yellen, kot predsednice Feda in na prihodnje izdatke za infrastrukturo in spodbude. Trdi, da je bolj pomembno, da sledimo dejanjem generalnega vlagatelja, namesto da smo ekstremno bikovski.

Fed bo še naprej tiskal in nenehno izvajal trike. Zlato pa se bo odzvalo glede na kratkoročni razvoj makro situacije.

Omeni tudi številne manipulacije, pri čemer zlato ni izjema, kot tudi zakaj bi takšno okolje povzročilo rast zakladnic, zlata in dolarja.

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.