Bitcoin predstavlja posel desetletja

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Bitcoin predstavlja posel desetletja

Tyler Winklevoss, izvršni direktor in soustanovitelj platforme Gemini, in Cameron Winklevoss, predsednik in soustanovitelj le-te, sta se pridružita direktorju Real Visiona, Raoulu Palu, da bi razpravljali o tem, kako sta prvič odkrila Bitcoin, njunem raziskovanju drugih kriptovalut in tržni psihologiji. Pojasnjujeta pomen omrežnih učinkov za Bitcoin, pri čemer opozarjata, da gre za vrsto socialnega omrežja. Brata Winklevoss delita svojo veliko vizijo platforme in o tem, kako nameravata naslednji val usmeriti stran od finančne zapuščine, in v celoti v kripto svet.

Ključna spoznanja: Razred kripto sredstev je zelo majhen in zato se institucionalni vlagatelji niso mogli izpostaviti. Bitcoin je zelo mlad naložbeni razred z ogromnim potencialom za rast. Številni ljudje so šele pred tem, da si prvič zmočijo noge v kripto bazenu. Brata Winklevoss verjameta, da bodo ljudje sčasoma opuščali trenutne finančne sisteme in v celoti prešli na kripto infrastrukturo, platforma Gemini pa bo to migracijo olajšala.

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.