Cena zlata bo do drugega četrtletja 2021 presegla nove najvišje vrednosti – Gary Wagner

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Cena zlata bo do drugega četrtletja 2021 presegla nove najvišje vrednosti – Gary Wagner

Gary Wagner, urednik pri TheGoldForecast.com, je dejal, da bo zlato kratkoročno morda nekoliko pod pritiskom, vendar se bo proti drugemu četrtletju 2021 vrnilo na nove višine.

Wagner je konstruktiven tudi pri srebru, saj je razmerje med zlatom in srebrom padlo na 65, medtem ko je medvedji glede ameriškega dolarja.

V tem intervjuju v živo Wagner opisuje svoje metodologije za napovedovanje cen in razpravlja o japonskih svečnikih, Fibonaccijevem zaporedju in Elliotovi teoriji valov.

Avtor: Kitco NEWS

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.