Državljanska vojna je neizbežna, pripravite se na katastrofo v 2021 – Robert Kiyosaki

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Državljanska vojna je neizbežna, pripravite se na katastrofo v 2021 – Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki, avtor najbolje prodajane knjige Bogati očka, revni očka, v ekskluzivnem intervjuju z Danielo Cambone govori o svojih mračnih obetih za leto 2021. “Prihaja komunizem; Janet Yellen, ki prihaja v Fed, ustvarja centralizirano vlado in vse nam bo nastavljeno,” opozarja. Kiyosaki tudi zaupa na kakšen način investira, da bo pripravljen, in zakaj mu je v današnjem času srebro kot naložba še posebej všeč. “Izogibam se borze, z njo manipulirajo,” je še dodal Kiyosaki.

 

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.