Max Keiser po odlični napovedi za lansko leto, tokrat razkrije napoved cene bitcoina za leto 2021

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Max Keiser po odlični napovedi za lansko leto, tokrat razkrije napoved cene bitcoina za leto 2021

V tem ekskluzivnem intervjuju Max Keiser, gostitelj pri Keiser Report in eden najvplivnejših ljudi v kripto prostoru, za Stansberry Research razkriva svojo zaželeno in težko pričakovano napoved za bitcoin.

Leta 2018 je Keiser napovedal, da bo bitcoin leto 2020 zaključil pri okoli 28.000 USD – kriptovaluta je na koncu leto zaključila pri okoli 29.000 USD, zaradi česar je Keiserjeva napoved najbolj natančna v primerjavi z drugimi kripto strokovnjaki.

V pogovoru z Danielo Cambone v sklopu serij Napovedi 2021, Keiser deli tudi svoje napovedi za zlato in srebro.

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.