Možnosti Trumpovega lastnega medijskega kanala in kako bo to vplivalo na vašo prihodnost

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Možnosti Trumpovega lastnega medijskega kanala in kako bo to vplivalo na vašo prihodnost

V tem videoposnetku gremo skozi vprašanje »Kaj je naslednja poteza s strani Trumpa«? Vemo, da to zveni šokantno, toda George Gammon meni, da nas Donald tukaj verjetno ne bo pustil praznih rok. Preučil bo gospodarske vplive tega, kar bi lahko imelo na ZDA in konec sveta. Kot vedno je to razložil v treh preprostih in hitrih korakih:

1. »WTF?« Je to realno? Pregled dejanskih podatkov za podkrepitev lastnih stališč.
2. Ali bomo res priča Trumpovemu lastnemu medijskemu kanalu? Psihološka perspektiva.
3. Kakšni bi bili gospodarski vplivi? (makroekonomija, osebna svoboda, vaša finančna prihodnost)

 

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.