Pristop Mikea Novogratza k vlaganju v kripto

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Pristop Mikea Novogratza k vlaganju v kripto

Mike Novogratz, izvršni direktor podjetja Galaxy Digital Holdings, se pridruži Raoulu Palu, izvršnemu direktorju podjetja Real Vision, pri razpravi o naložbah v kriptoprostor, krivulji tveganja in pospeševanju sprejemanja kripto. Novogratz razčleni razporeditev svojega kripto portfelja, dotakne pa se tudi nekaterih lekcij, ki se jih je naučil v kripto mehurčku leta 2017. Pojasnjuje vpliv, ki ga je imel COVID-19 na kripto in digitalizacijo vsega. Novogratz opiše različne produkte in sklade, ki jih ponuja Galaxy Digital Holdings.

Posneto 10. decembra 2020. Ključna spoznanja: Prostor s kripto naložbami se hitro širi, Novogratz pa razkrije nekaj lekcij, pridobljenih iz prejšnjih kripto mehurčkov. Pojasnjuje kako pomembno je ostati racionalen, in se dotakne nekaterih ključnih meril, ki jim sledi, kot sta tržna in popolnoma razredčena tržna kapitalizacija. Skupnost in uporaba ali “prevzem” projekta sta ključni komponenti, ki ju preučuje pri izbiri nove kripto naložbe.

 

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.