Prihodnost srebra – Zakaj lahko Tesla in sončna industrija povzročita šok pri oskrbi s srebrom – Mike Maloney

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Prihodnost srebra – Zakaj lahko Tesla in sončna industrija povzročita šok pri oskrbi s srebrom – Mike Maloney

Mike Maloney in Jeff Clark v tem posebnem intervjuju pojasnita, kako lahko veliko povpraševanje s strani sončne in avtomobilske industrije pomeni velik šok za nadaljnjo ponudbo srebra. Te tehnologije bodo v prihodnjih desetletjih še naprej spodbujale povpraševanje po srebru. Skupaj pa še zdaleč ne bodo predstavljale vsega povpraševanja.

 

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.