First Majestic Silver Corp. proti prodajalcem na kratko z izvršnim direktorjem Keithom Neumeyerjem

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > First Majestic Silver Corp. proti prodajalcem na kratko z izvršnim direktorjem Keithom Neumeyerjem

Trenutno se na družabnih omrežjih pojavlja gibanje za izločitev prodajalcev srebra na kratko. Torej, poslušajmo, kaj je izvršni direktor pri First Majestic Silver Corp., Keith Neumeyer, imel za povedati o največji poziciji prodajalcev srebra na kratko, ki se trenutno pojavlja pri delnicah njegovega podjetja (posnetek 12:09). Ali bodo prodajalci srebra in First Majestic-a na kratko dobili bolečo lekcijo?

Keith ponuja tudi pregled trenutnega poslovanja First Majestic-a in razpravlja o morebitnih odprodajah, prevzemih in načinih za nadaljnjo rast podjetja. Keith je omenil, da bi moral ta ciklični vzpon srebra trajati vsaj 3-5 let.

 

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.