Stanley Druckenmiller, predsednik in izvršni direktor pri Duquesne Family Office

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Stanley Druckenmiller, predsednik in izvršni direktor pri Duquesne Family Office

Vabimo k ogledu epizode pogovorov pri Goldman Sachs, kjer investitor Stanley Druckenmiller razpravlja o svojem trenutnem pogledu na trg, svojem pristopu k obvladovanju tveganj skozi celotno kariero in lastni perspektivi skozi pogovor glede vloge kapitalizma v ameriški družbi.

 

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.