Ali Elon Musk signalizira premike v zlato? Kaj razkrivajo Teslini dokumenti – Alex Mashinsky

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Ali Elon Musk signalizira premike v zlato? Kaj razkrivajo Teslini dokumenti – Alex Mashinsky

Pri Tesli so v svojem zadnjem letnem poročilu navedli, da je podjetje posodobilo svojo naložbeno politiko, tako da zdaj kot možne naložbe vključuje bitcoin, zlato in “drugo premoženje”.

Čeprav je ta poteza spremenila ceno Bitcoina, pa je imela omejen neposredni učinek na ceno zlata, je dejal Alex Mashinsky, izvršni direktor pri Celsius Network.

0:00 – Tesla in zlato
9:13 – Bitcoin za plačilo avtomobilov Tesla
15:41 – Tržni vpliv Tesline naložbene politike
17:55 – Napoved cene Bitcoinov

Avtor: Kitco NEWS

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.