Pripravite se na večja pomanjkanja zalog, opozarja nekdanja svetovalka predsednika Busha

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Pripravite se na večja pomanjkanja zalog, opozarja nekdanja svetovalka predsednika Busha

Dr. Pippa Malmgren, nekdanja svetovalka predsednika Georgea W. Busha, pravi, da je okrevanje resnično in da bomo videli vrsto zvišanj obrestnih mer, ki jih bo spremljalo še več novih visokih vrednosti na borzah.

V intervjuju z Danielo Cambone pove, da bomo imeli veliko sprostitev trenutno zadrževanega povpraševanja in da moramo biti pripravljeni na večje pomanjkanje zalog. “V tej narativi ni niti ene gotovosti, lahko se zgodi prav vse,” pravi Malmgren. “Skrbi me, da bodo ljudje morda zamudili rasti, ker so tako pesimistični.”

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.