Zlato 8–9 tisoč USD / oz ali višje v naslednjih dveh letih pravi analitik Michael Oliver

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Zlato 8–9 tisoč USD / oz ali višje v naslednjih dveh letih pravi analitik Michael Oliver

Analitik Michael Oliver v naslednjih nekaj letih vidi od 8.000 do 9.000 dolarjev za unčo zlata in srebro nad 200 dolarjev za unčo.

Pravzaprav je dejal, da ga ne bi presenetilo, če bi šlo zlato veliko višje, ker “to ni samo še en bikovski trg.”

Michael tudi vidi, da se bo preobračanje in padanje na generalnih delniških trgih odvijalo počasi in zavajajoče, ne pa strmo skozi pok mehurčka.

Medvedji trg bo povzročil, da bo ameriška centralna banka še stopnjevala vlivanje likvidnosti, da bi podprla delnice, kar bo imelo za posledico naraščanje cen zlata in srebra. Rudniki zlata in srebra bodo prekašali rast fizične kovine.

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.