MDS tiho ustvarja nov denarni sloj, zakaj morate zapustiti banke: Willem Middelkoop

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > MDS tiho ustvarja nov denarni sloj, zakaj morate zapustiti banke: Willem Middelkoop

Posebna pravica črpanja Mednarodnega denarnega sklada (SDR) – mednarodno rezervno sredstvo, ustvarjeno leta 1969 za pripravo na novo dolarsko krizo – doživlja renesanso s pomembnimi svetovnimi posledicami, pravi Willem Middelkoop, avtor knjige Big Reset.

“Napoved največjega povečanja dodeljenih pravic SDR doslej, ki bo močno izboljšalo likvidnost številnih držav v razvoju, kaže na usklajenost med ZDA in Kitajsko na ključnem področju svetovne monetarne moči,” je povedal v intervjuju z Danielo Cambone.

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.