Kapitalizem, Trump in svoboda – Robert Kiyosaki

Insajder.si > Prevodi iz tujih medijev > Kapitalizem, Trump in svoboda – Robert Kiyosaki

V naslednjem videu Andrew gosti Roberta Kiyosakija, avtorja knjige “Rich Dad Poor Dad”, kjer razpravljata o kapitalizmu, svobodi, Donaldu Trumpu, izobraževanju in ustvarjanju načrta B.

Andrew Henderson in ekipa Nomad Capitalist so najbolj iskani strokovnjaki za pravne davčne strategije na morju, investicijsko priseljevanje in globalno državljanstvo. Sodelujejo izključno s sedem- in osemmestnimi podjetniki in vlagatelji, ki želijo “iti tja, kjer se z njimi najbolje ravna”.

Andrew je ustanovil podjetja v tujini, odprl na desetine bančnih računov v tujini, pridobil več sekundarnih potnih listov in kupil nepremičnine na štirih celinah. Zadnjih 12 let je preučeval in osebno izvajal življenjski slog Nomad Capitalist-a.

 

Naročite se na nove objave preko e-pošte

Vnesite svoj e-poštni naslov, če želite prejemati obvestila o novih objavah po e-pošti.


DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah podjetja Insajder SI, d.o.o. ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Insajder SI d.o.o ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.