Osnove online trgovanja in obvladovanja tveganj z delnicami najboljših surovinskih podjetij in skladov

Priročnik 1 1024x1024

Prenesi priročnik

Nekaj citatov iz priročnika...

"Konvencionalna miselnost narekuje, da je uspeh posledica uspešnih odločitev. Trditev sicer delno drži, vendar pa je statistično nemogoče, da bi se naše odločitve v 100% izkazale za uspešne. Profesionalni špekulanti se ne obremenjujejo preveč z odstotkom uspešnih odločitev, temveč dajejo večino poudarka na obvladovanju neuspešnih odločitev. Uspešno obvladovanje neuspešnih odločitev ali t.i. OBVLADOVANJE TVEGANJ je največja skrivnost uspešnega trgovanja."

"V naslednjih letih bo na trge vstopilo tisoče milijard novih, predvsem azijskih sredstev v obliki pokojninskih skladov in špekulativnih naložb posameznikov, kar pomeni, da bodo trgi dobili svežo milijardno populacijo amaterskih vlagateljev in špekulantov. Le-to bo dobro poučenim zahodnim špekulantom s kvalitetno finančno izobrazbo prineslo praktično neomejene možnosti zaslužka v novi prihajajoči globalni paradigmi."

Informacijska tehnologija že danes z nekaj kliki preko računalnika omogoča vstop na katerikoli svetovni trg. V »online retail« trgovanju vidimo ogromen trend, ki je šele v začetku nastajanja, resničnemu razcvetu pa bomo priča šele z vstopom povprečnega azijskega špekulanta, ki bo pogojen z vedno hitreje rastočim življenjskim standardom.

»Nepismeni v 21. stoletju ne bodo tisti, ki ne bodo vedeli brati in pisati, temveč tisti ki se ne bodo zmogli naučiti, odučiti in preučiti.«

Alvin Toffler

"V kolikor ste zvesti bralec naše spletne strani, potem veste, da med letoma 2017 in 2021 pričakujemo popoln kolaps in transformacijo svetovnega finančnega in političnega sistema. Do takrat pa smo prepričani, da bodo vlade posameznih držav tiskale neomejene količine denarja, s katerim bodo prisiljene financirati obstoječo socialno paradigmo zaradi pritiskov javnosti."