KAJ JE INSAJDER VIP?

INSAJDER VIP so naročniške strani, katerih namen je podpora pri samostojnem upravljanju finančnega premoženja. Kot naročnik boste dobili potrebna znanja in informacije o tem, kako lahko sami vzpostavite svoj dolgoročni pasivni delniški portfelj, brez, da bi plačevali visoke stroške upravljanja.

Prav tako boste pridobili potrebna znanja o tem kako s trgovanjem preko lastnega borznoposredniškega računa izkoričati kratkoročne priložnosti, ki jih ponujajo finančni trgi.

V okviru naročnine INSAJDER VIP vam bomo svetovali pri izbiri in pomagali pri odprtju borznoposredniškega računa, ki bo vaše najpomembnejše orodje pri doseganju željenih finančnih ciljev. Izkoristite svoj 14-dnevni brezplačni dostop in se prepričajte, ali je storitev za vas primerna.

INSAJDER VIP - Letna naročnina

Za brezplačni 14-dnevni dostop do INSAJDER VIP izpolnite zahtevana polja.

V kolikor bi ugotovili, da storitev za vas ni primerna, lahko znotraj 14-dnevnega preizkusnega roka kadarkoli naročnino prekinete s klikom na “Moj VIP račun”.

V kolikor se boste odločili obdržati dostop, bo po preteku 14-dnevnega roka samodejno izvršeno plačilo preko plačilnega sistema, ki ste ga navedli ob registraciji.