Pišite nam

Za vse vaše potrebe, vprašanja ali povpraševanja nas lahko kontaktirate tudi preko kontaktnega obrazca. Naša ekipa bo poskrbela, da boste dobili odgovor v najkrajšem možnem času. Veselimo se vaših sporočil!

  Polja označena z * so obvezna.

  Ekipa Insajder

  Jernej Lukman je portfeljski vodja pri CM-Equity AG s sedežem v Münchnu in ustanovitelj slovenskega spletnega portala Insajder.si.

  Jernej Lukman

  Upravljalec premoženja pri podjetju CM-Equity AG ter soustanovitelj slovenskega spletnega portala Insajder.si.

  Jernej se z raziskovanjem delovanja in zgodovine finančnih trgov ukvarja že vse od leta 2005. Svoje prve resne naložbene korake pa je naredil z najemanjem študentskih kreditov, s katerimi je po zlomu leta 2008 vložil sredstva v fizično srebro blizu najnižjih vrednosti.

  Močna rast plemenitih kovin med letoma 2008 in 2011 in dobiček, ki ga je ustvaril, je preusmeril v ustanovitev spletnega portala Insajder.si, preko katerega še danes osvešča svoje bralce glede delovanja finančnih trgov in aktualnih priložnosti.

  Po uspešno opravljenem izpitu za borznega posrednika leta 2013, danes Jernej deluje kot samostojni upravljavec premoženja v nemškem podjetju CM-Equity AG, ki mu nudi vse zahtevane licence za gospodarjenje s finančnimi instrumenti strank in je notificirano za delovanje v Sloveniji preko Agencije za trg vrednostnih papirjev.

  Zoran Akšamović je skrbnik strank na področju upravljanja premoženja pri podjetju CM-Equity AG s sedežem v Münchnu ter soustanovitelj slovenskega spletnega portala Insajder.si.

  Zoran Akšamovič

  Key Account Manager pri podjetju CM-Equity AG ter soustanovitelj slovenskega spletnega portala Insajder.si.

  Zoran Akšamović je skrbnik strank na področju upravljanja premoženja pri podjetju CM-Equity AG s sedežem v Münchnu ter soustanovitelj slovenskega spletnega portala Insajder.si.

  Njegova vestnost in zanesljivost, skupaj z ustrezno mero objektivnosti, prispevajo k učinkovitemu upravljanju premoženja in zagotavljanju vrhunskih storitev vlagateljem. S financami v širšem pomenu se je začel ukvarjati že v študentskih letih, ko se je prvič resneje lotil investiranja v tradicionalne trge in surovine.

  Skozi nadaljnja leta je pridobil globlje razumevanje finančnega sveta. Je tudi velik zagovornik priložnosti, ki jih ponuja kripto svet, zato se zavzeto posveča iskanju inovativnih rešitev za njihovo izkoriščanje.

  Zoran je poznan po svoji predanosti, natančnosti in sposobnosti prepoznavanja novih priložnosti. Odlikujeta ga strateški način razmišljanja in analitični pristop, ki investitorjem nenehno zagotavljata visoko stopnjo zaupanja in zadovoljstva.